14 shkurti po vjen, përfitoni nga oferta e favorshme për marketing zgjedhor në Portali.info

E Hëne  25 Janar 2021 16:55 |
14 shkurti po vjen, përfitoni nga oferta e favorshme për marketing zgjedhor në Portali.info

Zgjedhjet parlamentare janë afër, ndërsa partitë dhe kandidatët që garojnë, duhet ta shpalosin ofertën e tyre programore para elektoratit. Komunikimi me publikun dhe prezantimi dinjitoz, mbetet vendimtar për votat që synojnë t’i marrin pjesëmarrësit në këtë proces zgjedhor.

Adresa www.portali.info është hapësira mediale ku raportohet objektivisht për fushatën dhe politikën kosovare, përveç fushave të tjera.

Portali Portali.info, me lexueshmëri dhe besueshmëri të lartë, fton të interesuarit të shfrytëzojnë ofertën speciale për zgjedhjet e 14 shkurtit.

Për të marrë ofertën, mund ta na kontaktoni përmes emailit : [email protected] ose na shkruani në faqen tonë zyrtare në Facebook, Portali.info.