Kutitë drejtkëndëshe për ruajtjen e ushqimit mund ti gjeni në 'Madame Coco' (FOTO)

E Hëne  28 Shtator 2020 14:05 |
Kutitë drejtkëndëshe për ruajtjen e ushqimit  mund ti gjeni në 'Madame Coco' (FOTO)

Është shumë e rëndesishme se si e ruajmë ushqimin pasi ai të pregaditet.

Në dyqanin 'Madame Coco' në Albi Mall mund ta gjeni kutin e ruajtjes drejtkëndëshe "Alita" - e bërë nga qelqi, e cila e mban ushqimin tuaj të freskët pa u prishur,me ndihmën e kapakut që bllokon ushqimin dhe e ruan atë, shkruan portali.info.

Ky lloj i kutive mbetet një zgjidhje praktike për kuzhinën tuaj.

Ato mund ti gjeni në të gjitha pikat e shitjes në dyqanet Madame Coco, poashtu mund të bëni edhe porosi online dhe porosia do të ju arrijë në shtëpinë tuaj mbrenda 48 ore./PORTALI.info/

 

Më shumë rreth