Zbritje deri në 50% në Levi's

E Enjte  17 Dhjetor 2020 17:06 |
Zbritje deri në 50% në Levi's

Tashmë stina e dimrit është afër dhe qytetarët janë të interesuar që të jenë në hap me modën.

Për të parë modelet e fundit të veshmbathjeve, ju mund të vizitoni dyqanet e LEVI’S në Qendrën Tregtare “Albi Mall” në Prishtinë.

Të gjitha modelet që ju pëlqejnë, tashmë mund t’i merrni me 50% zbritje. /PORTALI.info


Më shumë rreth