Cilat janë rreziqet e pirjes së ujit të ftohtë? (VIDEO)

| E Premte  25 Shtator 2020 23:03 |
Cilat janë rreziqet e pirjes së ujit të ftohtë? (VIDEO)

Qëndrimi i hidratuar ka dëshmuar përfitime për shëndetin tuaj mendor dhe fizik.

Akademitë Kombëtare të Shkencave, Inxhinierisë dhe Mjekësisë rekomandojnë që burrat mbi 19 vjeç e më shumë të konsumojnë 3.7 litra ujë në ditë (15.5 gota) dhe gratë mbi 19 vjeç e më shumë të konsumojnë 2.7 litra ujë çdo ditë (11.5 gota).

Portali.info ka përgatitur një video në lidhje me rreziqet e pirjes së ujit të ftohtë./PORTALI.info/

Më shumë rreth