Cilat sjellje dhe zakone dëmtojnë beben gjatë shtatzënisë? (VIDEO)

E Hëne  23 Nëntor 2020 22:52 |
Cilat sjellje dhe zakone dëmtojnë beben gjatë shtatzënisë? (VIDEO)

Shtatzënia sjell një mori ndryshimesh tek femra dhe kjo është normale.

Por, gjatë procesit së shtatzënisë edhe personat përreth grave shtatzëna duhet të kenë kujdes me sjelljet e tyre.

Kjo për shkak se ekzistojnë disa sjellje që mund të ndikojnë në shëndetin e bebes.

Në videon e përgatitur nga Portali.info mund të mësoni sjelljet dhe zakonet që mund të dëmtojnë beben gjatë shtatzënisë. /PORTALI.infoMë shumë rreth