Kjo është mjekja kosovare që u licensua nga eksperti italian i estetikës

E Marte  13 Korrik 2021 15:55 |
Kjo është mjekja kosovare që u licensua nga eksperti italian i estetikës

Të gjitha femrat që janë të suksesshme në punën e tyre, dhe këtë nuk e kanë arritur shpejt.

Pas tyre janë vjet e vjet të punës së rëndë, por edhe mënyrës së tyre të punës profesionale që i ka ngritur në nivele më të larta. Gati të gjitha femrat kanë tendencë të bëhen të suksesshme në punën që e bëjnë.

Edhe doktoresha dermatologe dr.Dafina Krasniqi e cila eshte e licencuar nderkombtarisht per estetik para disa vite,keto dite ajo licencohet nga profesor-doktori italian i njohur per estetik prof.dr Giuseppe Palamara Suksesi nuk ndodhë as shpejt e as lehtë, por është produkt i punës shumë vjeçare dhe të mundimshme.


Dr.Dafina eshte ajo qe njihet me punen e saj te sukseshme dhe ne hap me kohen dhe te arriturat e reja ne bote ne fushen e estetikes

Më shumë rreth