Sekreti i modeleve për një lëkurë të shëndetshme

E Premte  09 Prill 2021 18:05 |
Sekreti i modeleve për një lëkurë të shëndetshme

Nëse takoni nga afër modelet e pasarelave, do të vini re se kanë një lëkurë të pastër dhe rrezatuese, por cili është sekreti tyre?

Zëvendësoni ujin me tonikun.

 
Pastrimi i thellë i fytyrës bëhet çdo natë me sapunin larës që që keni dhe ujë.
Përkundrazi, në mëngjes modelet preferojnë ta pastrojnë fytyrën me ujë tonik, i cili balancon pH e lëkurës pa shkaktuar vajosjen e fytyrës.
Pse jo?! Provojeni dhe ju!

Më shumë rreth