Të mirat shëndetësore të arrave (VIDEO)

| E Premte  31 Korrik 2020 23:25 |
Të mirat shëndetësore të arrave (VIDEO)

Arrat janë shumë të njohura dhe një burim i shkëlqyeshëm i acidit yndyror omega-3.

Në vazhdim ndiqni një video të përgatitur nga Portali.info ku tregohen disa nga përfitimet shëndetësore të arrave. /PORTALI.info/

Më shumë rreth