Ajo çfarë arrin të bëjë ky akrobat është pothuajse e pamundur (VIDEO)

E Premte  31 Korrik 2020 21:43 |
Ajo çfarë arrin të bëjë ky akrobat është pothuajse e pamundur (VIDEO)

Jemi mësuar që shpesh ti shohim shumë qytetarë duke bërë akrobacione të ndryshme nëpër rrugët e qyteteve të mëdha.

Por ajo çfarë bën ky 'akrobat' është më të vërtetë mahnitëse!. Ai mund të përulët aq shumë dhe të kaloj nën shkopin, i cili është shumë pak i ngritur nga toka, sa që të gjithë ndjekësit mbeten të befasuar. /Portali.info/

Më shumë rreth