Djaloshi mban diçka krejtësisht të pazakontë në ballkon, imazhi është bërë hit në internet

E Marte  23 Nëntor 2021 21:19 |
Djaloshi mban diçka krejtësisht të pazakontë në ballkon, imazhi është bërë hit në internet

Nuk e dimë saktësisht se ku është filmuar kjo skenë e pazakontë.

Me siguri mund të thuhet se bëhet fjalë për një ndër shtetet e rajonit.

Gjithsesi, djali është bërë hit viral dhe kur të shihni foton do ta kuptoni menjëherë pse.

Djaloshi shihet teksa në ballkon të apartamentit luan video-lojëra.

 

Më shumë rreth