Imazhe të marra që nga fillimi i pandemisë që tregojnë se edhe në kohë të vështira njerëzit gjenin mënyra për argëtim

E Shtune  09 Tetor 2021 09:39 |
Imazhe të marra që nga fillimi i pandemisë që tregojnë se edhe në kohë të vështira njerëzit gjenin mënyra për argëtim

Fillimi i pandemisë së shkaktuar nga coronavirusi befasoi njerëzit e të gjithë botës.

Pasiguria dhe frika nga e panjohura ishin shumë të pranishme, por edhe në ato momente të vështira kishte vend për një shaka.


Kështu, në disa qytete, në supermarkete dhe hapësira të tjera publike, njerëzit vendosën të argëtohen me “veshjet e detyrueshme të maskave”.

Kështu, një kokë dinosauri, një kalë, një kovë plastike, madje edhe një kostum zhytjeje dhe shumë sende të tjera “shërbyen” si mbrojtje kundër coronavirusit.

Ndryshe, në javët e para të pandemisë, kishte mungesë furnizimesh, nga ushqimi në letër higjienike, pothuajse në të gjitha vendet.

Sapunët, pastruesit dhe dezinfektuesit, si dhe maskat mjekësore mungonin gjithashtu.

Më shumë rreth