Nxënësi gjen një ‘hapësirë sekrete’ në tualetin e shkollës

E Mërkure  24 Nëntor 2021 17:03 |
Nxënësi gjen një ‘hapësirë sekrete’ në tualetin e shkollës

Një nxënës u trondit kur shkoi në tualet në shkollë dhe gjeti një ‘hapësirë sekrete’ brenda njërës prej kabinave.

Sipas medieve të huaja, Eduardo Melendez, nga Hondurasi, ndau rastin në TikTok dhe postimi u bë viral me më shumë se 25 milionë shikime në vetëm katër ditë.

Videoja fillon teksa ai ecën drejt kabinës në fund të banjës dhe te muri gjen një gropë.