Prindërit tallen keq me fëmijët për Krishtlindje (VIDEO)

E Shtune  25 Dhjetor 2021 09:28 |
Prindërit tallen keq me fëmijët për Krishtlindje (VIDEO)

Një prej videove më qesharake të Krishtlindjeve na vjen nga SHBA-ja.

 

Prindërit vendosën të tallen keq me dy djemtë e tyre.

Si dhuratë për Krishtlindje, ata mbështollën një kuti Playstation 5 dhe një befasi e vërtetë pasoi kur e hapën.

Prindërit vendosën këpucë në kutinë e video-lojërave ndërsa videoja ka mbledhur miliona shikime. 

Më shumë rreth