Turku u rrëzua nga shkallët – pothuajse nuk u djeg pasi tymi filloi t’i dilte nga xhepi

E Premte  28 Janar 2022 21:26 |
Turku u rrëzua nga shkallët – pothuajse nuk u djeg pasi tymi filloi t’i dilte nga xhepi

Teksa zbriste shkallët e akullta në Stamboll, personi të cilit i rrëshqiti këmba, ra në tokë dhe nga telefoni në xhepin e pasmë i doli tym.

Pas reshjeve të mëdha të borës, një person që zbriste nga shkalla e mbuluar me akull rrëshqiti dhe ra në tokë.

Por, ajo që i ndodhi më pas është një rast i rrallë dhe u regjistrua nga kamerat e sigurisë.

Telefoni që e kishte pasur në xhepin e pasmë i doli tym. Burri reagoi shpejt dhe hodhi në tokë telefonin e mençur.

Ndryshe, burri thuhet se është në gjendje të mirë shëndetësore dhe nuk ka pësuar asnjë dëmtim. 

 

Më shumë rreth