U desh të reagojë sigurimi i qendrës tregtare për t’i shpëtuar vajzat, sapo shkelën në shkallët elektrike – për to filloi “tmerri” (VIDEO)

E Enjte  16 Shtator 2021 10:41 |
U desh të reagojë sigurimi i qendrës tregtare për t’i shpëtuar vajzat, sapo shkelën në shkallët elektrike – për to filloi “tmerri” (VIDEO)

Njerëzit në internet bëhen të famshëm për shumë gjëra të ndryshme që i bëjnë. Disa arrijnë atë ta shfrytëzojnë, e disa për shkak të natyrës së videos.

Ka edhe prej atyre që kamerat i kanë filmuar krejt rastësisht – e më së shpeshti bëhet fjalë për videot tragjikomedi që përdoruesit adhurojnë t’i shikojnë nëpër rrjete sociale.

Në rastin e dy vajzave, ato do ta mbajnë në mend gjatë shkuarjen në një qendër tregtare – ku nuk kaluan edhe aq mirë kur vendosen të ngjiten në katin e dytë me ndihmën e shkallëve elektrike.

Me të shkelur në shkallë, ato rrëshqitën dhe u rrëzuan – sikur kjo të mos mjaftonte, derisa ato tentonin të ngriteshin në këmbë shkallët vazhdimisht i tërhiqnin lart, duke u shkaktuar edhe lëndime trupore.

E po të mos ishte sigurimi i qendrës tregtare ato ndoshta do të ishin akoma “duke u orvatur” që të ngritën në këmbë. Videoja ka marrë mbi 22 milionë shikime dhe mbi 1.5 milionë pëlqime dhe shumë komente. 

@time.s..up

Odpowiedz użytk. @ankaap7 Objawy bywają bardzo niebezpieczne dla ludzi 

♬ Crazy - Aerosmith