Arritje të reja nga produktet e qelqit në 'Madame Coco' (FOTO)

E Mërkure  08 Korrik 2020 18:05 |
Arritje të reja nga produktet e qelqit në 'Madame Coco' (FOTO)

Tani keni më shumë mundësi që të bëni zgjedhjen e duhur për shtëpitë tuaja të produkteve nga qelqi në 'Madame Coco'.

Vera erdhi dhe së bashku me të edhe produktet nga qelqi për akullore freskuese dhe sallata frutash, shkruan Portali.info.

Përfitoni nga ofertat duke vizituar 'Madame Coco' në Albi Mall dhe në Galeria Shopping Mall.

Mund të bëni edhe porosi online dhe produktet e dëshiruara do të ua sjellin në shtëpinë tuaj! /PORTALI.info/

Më shumë rreth