Bali Muharremaj bën thirrje që të respektohen masat e reja Anti-COVID (FOTO)

E Premte  06 Nëntor 2020 22:48 |
Bali Muharremaj bën thirrje që të respektohen masat e reja Anti-COVID (FOTO)

Kryetari i Komunës së Suharekës, Bali Muharremaj, ka bërë thirrje qytetarëve të kësaj komune që të respektohen masat e vëna nga qeveria e Kosovës, për mbrojtjë nga COVID-19

“Këto janë masat që duhet ti respektojmë, sipas vendimit nga ana Qeverisë së Republikës së Kosovës.Masat e reja për mbrojtjen nga COVID-19, do ti respektojmë si institucione lokale dhe natyrisht do të jemi vigjilent përballë kësaj situate të re, shkroi Muharremaj në Facebook./PORTALI.info/

 

Posted by Bali Muharremaj on Friday, 6 November 2020

Më shumë rreth