Bali Muharremaj inauguron ndriçimin në Kasterrc dhe Breshancë (VIDEO)

E Shtune  23 Maj 2020 00:13 |
Bali Muharremaj inauguron ndriçimin në Kasterrc dhe Breshancë (VIDEO)

Kryetari i Komunës së Suharekës, Bali Muharremaj ka inauguruar ndriçimin në fshatrat Kasterrc dhe Breshancë, shkruan Portali.info.

Muharremaj theksoi se do të vazhdojnë të punojnë edhe pse është kohë pandemie/PORTALI.info/

Më shumë rreth