Daut Haradinaj: Kandidatura ime për kryetar të Prishtinës nuk është për karrierë

E Shtune  15 Maj 2021 21:16 |
Daut Haradinaj: Kandidatura ime për kryetar të Prishtinës nuk është për karrierë

Deputeti Daut Haradinaj, i ftuar në emisionin “Përtej Tregimit” në Kanal 10, flet për kandidaturën e tij për kryetar të Prishtinës, duke shpalosur planet e tij për të ardhmen e saj.

Ndër të tjerash ai ka thënë se kandidimi i tij për kryetar të Prishtinës nuk është për famë, por për një të ardhme më të mirë për qytetarët dhe për të./Portali.info/