Djali kanos me vrasje prindërit në Prizren

E Enjte  27 Janar 2022 09:03 |
Djali kanos me vrasje prindërit në Prizren

Policia e Kosovës ka arrestuar një person në fshatin Petrovë të Prizrenit.

 
I njëjti ka kanosur me vrasje prindërit e tij dhe ka shkaktuar dhunë në familje.

Sipas raportit të Policisë, i dyshuari me urdhër të prokurorit është dërguar në mbajtje.

Rastin në polici e kanë lajmëruar prindërit e të dyshuarit.

Më shumë rreth