Enver Hasani: Gjykata Kushtetuese nuk duhet me ndëgju presionin publik

E Mërkure  24 Shkurt 2021 22:01 |
Enver Hasani: Gjykata Kushtetuese nuk duhet me ndëgju presionin publik

I ftuar sonte në ‘Prime Time’ në televizionin Kanal 10 ishte ish kryetari i Kushtetueses, Enver Hasani.

Ai gjatë emisionit tha se Gjykata Kushtetuese është rregullori i jetës publike.

‘’Gjykata Kushtetuese duhet ta ruaj germën e Kushtetueses me pas argumente bindëse dhe mendoj që kjo gjykatë nuk duhet me ndëgju presionin publik’’ ka thënë Hasani, përcjell Portali.info

Tutje Hasani gjatë emisionit tregoi se ishte mënyra më primitive e kërcënimit dhe shantazhimi që i është bërë atij./PORTALI.info/

Më shumë rreth