Familja Bushi nga Shkupi bëhet me banesë të re (VIDEO)

E Premte  07 Maj 2021 23:30 |
Familja Bushi nga Shkupi bëhet me banesë të re (VIDEO)

Familja 5 anëtaresh e Isuf Bushit nga Shkupi është bërë me banesë të re nga “Jetimat e Ballkanit”, dhe donatori

Isufi i cili me lot në sy tregon se si ishte i falur tek tezja e tij, dhe me vonë e kuptoj se nuk ishte nëna e tij biologjike, por e konsideron si nënë të vërtetë.

Banesën e dhuroi një donatorë anonim nga Shkupi./PORTALI.info/

Më shumë rreth