Familja Halimi nga Gjilani bëhet me shtëpi të re nga ‘Jetimat e Ballkanit’ (VIDEO)

E Premte  28 Janar 2022 20:22 |
Familja Halimi nga Gjilani bëhet me shtëpi të re nga ‘Jetimat e Ballkanit’ (VIDEO)

Familja Halimi nga Gjilani është bërë me shtëpi të re nga shoqata Bamirëse ‘Jetimat e Ballkanit’, dhe donatorët e saj.

Familja e cila hyri në shtëpinë e re jetonte në kushte të vështira, dhe dimri vështirësonte edhe me shumë jetesën e tyre./PORTALI.info/

Më shumë rreth