Familja nga Klina bëhet me shtëpi të re nga “Jetimat e Ballkanit” (VIDEO)

E Premte  07 Maj 2021 22:55 |
Familja nga Klina bëhet me shtëpi të re nga “Jetimat e Ballkanit” (VIDEO)

Familja e Ramë Gashit nga komuna e Klinës është bërë me shtëpi të re nga ‘Jetimat e Ballkanit”, dhe donatorët e saj.

Donatorë për ndërtimin e shtëpisë ishte Gani Muharremi me 7500 euro, 5 mijë komuna e Klinës, si dhe pjesën tjetër donatorët tjerë./PORTALI.info/

Më shumë rreth