Hapet 'Madame Coco', përfitoni nga zbritjet e shumta

E Hëne  01 Qershor 2020 14:52 |
Hapet 'Madame Coco', përfitoni nga zbritjet e shumta

Dyqani ‘Madame Coco’ tashmë është hapur.

Pas heqjes së masave të pandemisë, ‘Madame Coco Kosova’ ka hapur dyqanet në dy pikat e tyre.

Tani, produktet kualitative me zbritje të shumta mund t’i gjeni në dyqanin në ‘Albi Mall’ dhe ‘Galeria Shopping Mall’. /PORTALI.info


Më shumë rreth