KEDS njofton për ndërprerje të rrymës për shkak për punimeve në rrjet

E Mërkure  18 Nëntor 2020 17:18 |
KEDS njofton për ndërprerje të rrymës për shkak për punimeve në rrjet

KEDS njofton konsumator se do të ketë ndërprerje të rrymës për shkak të punimeve në rrjet.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet:

19.11.2020

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

TS 220/35/10kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Fan Zahir Pajaziti (Kodi:14000014) prej orës 10:00- 10:30 dhe 14:30-15:00.

Vendet: FAN Zahir Pajaziti, Letanc te Rexha, Smajlovit, Bajqinë, Kërpimeh, Repë, Pollatë, Dvorishtë, Sllatinë, Reçicë, Zhiti, Sylevicë, Breze, Tënavicë, Murgull, Zakut, Metehi dhe Dobërdol.

Arsyeja: Manipulimi me ndarës.

2.

TS 220/35/10kV Podujeva do të ndërprehet degëzimi Zhiti nga dalja 10 kV Fan Zahir Pajaziti.

Trafostacionet që mbesin pa tension:

TS 10/0.4 kV Zhiti 2 ( Kodi: 14000014181) prej orës 10:00-15:00

TS 10/0.4 kV Sylevicë ( Kodi: 14000014182) prej orës 10:00-15:00

Vendet: Zhiti dhe Sylevicë.

Arsyeja: Vendosje e ndarësit linjor.

Gjakovë

1.

TS 35/10kV Gjakova 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Gjakova 3 (Kodi:81000116) prej orës 10:00- 14:00

Vendet: rrugët: Besim Bistrazhini, Dërgut Vokshi (1 konsumator), Dëshmorët e Lirisë, Elena Gjika, Gjon Bisaku, Gjon Nikoll Kazazi, Haki Taha, Hysni Dobruna (një pjesë), Ismail Qemali (një pjesë), Konferenca e Bunjajt, Konstandin Kristoforidhi, Lidhja e Prizrenit (2 konsumatorë), Martin Camaj, Migjeni (një pjesë), Mithat Frashëri, Shaban Polluzha, Yjet e Erenikut (një pjesë) dhe Yll Morina (2 konsumatorë).

Arsyeja: Pastrimi i NS 04kV dhe verifikimi i vajit.

Mitrovicë

1.

TS 110//10kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Turiqevci (Kodi:74000006) prej orës 10:00- 14:00

Vendet: Fshatrat: Açarevë, Burojë, Burojë-Lagja: Beqani, Duraku, Haliti, Hoti, Kastrati, Man Hajdini, Shala, Thaqi dhe te Xhamija, Izbicë, Izbicë-Lagja Bajra, Klladernicë (një pjesë), Klinë e Ulët (një pjesë), Kopiliç, Kopiliç-Lagja: Marinëve, Hatalaku, Kadrija, Kuqani, Smaka dhe Veseli,Kopiliç i Epërm, Kopiliç i Poshtëm, Turiçevc, Turiçevc-Lagja: Abazi, Ali Obrija, Halimi, Hoti dhe Lutani, Llaushë, Llaushë-Lagja: Ajet Haziri, Aliqku, Bibaj, Bekteshi, Berisha, Bimbashi, Gashi, Haziraj, Lani, Qerimi, Rrecaj, Gecajve,Shabani, Shatri, Sylani, Tropëve, Zejnullahu dhe Zyrani, Rakincë, Resnik (një pjesë) dhe Vojnik.

Arsyeja: Vendosja e shtyllave, ndërrimi izolatorëve, vendosja e shkarkuesve, kontrollimi i transformatorëve, shtrëngimi i përçuesve etj.

Prizren

1.

TS 110/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10kV Mamusha (Kodi:32000006) prej orës 10:00- 14:00

Vendet: fshatrat: Leshan, Mamushë (një pjesë), Neprebishtë dhe Tërnje.

Arsyeja: Ndërrim i izolatorëve, shtrëngimi i përçuesve dhe pastrimi i trasesë.

Gjilan

1.

TS 110/35/10 kV Viti do të ndërprehet:

Dalja 10kV Begunca (Kodi:61067010) prej orës 10:00- 14:00

Vendet: fshatrat: Beguncë, Letincë, Lubishtë, Ramnishtë (një pjesë) dhe Vërnakollë (një pjesë).

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave, izolatorëve dhe shtrëngimi i përçuesve.

Ferizaj

1.

Nga TS 110/35/10 kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bablaku (Kodi: 41000001) prej orës 13:00 – 15:30

Vendet: Rubovci, Kojska, ETC, Firma Luma, Gurthyesi Nuredin Kuzhani dhe lagjja Jeta e re.

Arsyeja: Vendosja e shtyllave në largpërçues.

2.

TS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

Dalja 10KV Bablaku-Bizneset (Kodi: 40041005) prej prej orës 13:00 – 15:30.

Vendet: Kazerma, Mineksi, FSK TS i ri dhe IRK-ja.

Arsyeja: Vendosja e shtyllave në largpërçues.

19.11.2020

Punime në projekte investive

Ferizaj

1.

Në NS 35/10 kV Ferizaj IV do të ndërprehet:

Dalja 10kV Qyteti (kodi: 40000001) prej orës 09:00 – 21:00

Vendet: rrugët: Adrian Krasniqi, Agim Bajrami (një pjesë), Aleksandër Gjaovani (një pjesë), Ali Hadri (një pjesë), Avni Rrustemi, Dërvish Shaqa, Trepçës, Elhami Hasani, Fan Noli, Fshati Vjetër (magjistra1`lja Kaçanik), Gursel e Bajram Sylejmanit, Hasan Prishtina, Hasan Remniku, Iljaz Kodra, Isref Begolli, Kalabrisë (një pjesë), Kemajl Etemi (1 konsumatorë), lagjja e Qiraxhive (një pjesë), Magjistralja Ferizaj-Kaçanik, Magjistralja Ferizaj-Prishtinë, Migjeni, Milihat Ajeti, Mujadin Aliu (një pjesë), Muskim Mulliqi (një pjesë), Oso Kuka, Petar Koqiq, Rexhep Bislimi, Qiragji, Softaj, Tefik Idrizi, Tetovës, Tomas Mandela, Varosh, Vezir Jashari, Zenjullah Zejna, fshati Bibaj (një pjesë) dhe Greme (1 konsumator).

Arsyeja: Demontimin e ormanit të vjetër të tensionit të ulët dhe montimi i ormanit të ri të tensionit të ulët në TS Varoshi II.

20.11.2020

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Në NS 110/10kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Bërnica e Epërme 1 (kodi: 13000001004) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Bërnica e Epërme 1.

Arsyeja: Punime në rrjetin e tensionit të ulët.

2.

Nga TS 110/10kV Drenasi do te ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Qikatovë e vjetër te miniera-Morinët (kodi: 16100002133) prej orës 09:00 – 16:00

TS 10/0.4 kV Qikatovë e vjetër Morinët -RT 2015 (kodi:16100002252) prej orës 09:00 -16:00

TS 10/0.4 kV Deponia e mbeturinave (kodi: 16100002266) prej orës 09:00 – 16:00

Vendet: Morinët dhe Deponia e mbeturinave.

Arsyeja: Ngritja e shtyllave nën tension.

19.11.2020

Punime nga palët e treta

Gjilan

1.

TS 110/10 kV Gjilani 5 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Selami Hallaqi (Kodi 63000022015) nga ora 09:00 -11:00

Vendet: Rr. Muharrem Ibrahimi, rr. 15 Qershori 99 dhe rr.Kadri Halimi.

 

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 0.4kV sipas zgjidhjes teknike.

Më shumë rreth