KEDS njofton për ndërprerje të rrymës për shkak të punimeve

E Hëne  18 Maj 2020 17:08 |
KEDS njofton për ndërprerje të rrymës për shkak të punimeve

KEDS njofton konsumatorët se do të ketë ndërprerje të rrymës për shkak të punimeve në rrjet. 

 
Punime nga KEDS për punimet në rrjet

20.05.2020

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

TS 35/10kV Batllava do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Batllava (Kodi: 14015001) prej orës 10:00 deri 16:00

 
Vendet: Batllavë, Gërdovc, Bellopojë dhe Llugë.

Arsyeja e ndërprerjes: Zgjerimi dhe Përforcimi i Rrjetit 2019“, LOT 15 Prishtina, për arsye të pastrimit të terrenit nga shtyllat e vjetra.

2.

TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Sharban (Kodi: 14016003) prej orës 10:00 deri 16:00

Vendet: Sharban, TS Sharban, TS Alshiqët, TS Halabak, TS Dyzi 1 dhe 2, TS Tërrnavë, TS Vanovc dhe TS Bellopojë 1, 2, 3, 4 TS Private (Bellopojë).

Arsyeja e ndërprerjes: Zgjerimi dhe Përforcimi i Rrjetit 2019“, LOT 15 Prishtina për arsye të pastrimit të terrenit nga shtyllat e vjetra.

Më shumë rreth