KEDS njofton për ndërprerje të rrymës për shkak të punimeve

E Hëne  23 Nëntor 2020 17:16 |
KEDS njofton për ndërprerje të rrymës për shkak të punimeve

KEDS njofton konsumatorët se do të ketë ndërprerje të rrymës për shkak të punimeve në rrjet.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet:

24.11.2020

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga NS 35/10kV Fushë- Kosova do të ndërprehet:

LP 10 kV Miradi e Epërme (Kodi: 15018019) nga ora 10:00 – 14:00

Vendet: Miradi e Epërme.

Arsyeja: Pastrimi I trasesë dhe shtrëngimi i përçuesve.

2.

Nga NS 220/35/10kV Podujevë do të ndërprehet:

LP 10 kV Livadica me (kod: 14000011) në dy termine nga ora 10:00 deri 10:15 dhe nga ora 13:00 deri 13:15

Pa tension do të mbesin edhe këto NS 10/04kV:

NS 10/04 kV Dumnicë te Lugu ZPRR 2019 (Kodi: 14000011334) nga ora 10:15 – 13:00

Vendet: Dumnicë te Lugu.

Arsyeja: Krijimi i kushteve pa tension dhe manipulimi me ndarës të tensionit ë mesëm.

NS 10/04 kV Dumnicë te Kodra e Miftarit Kodi: 14000011134) nga ora 10:15 – 13:00

Vendet: Dumnicë te Kodra e Miftarit.

Arsyeja: Krijimi i kushteve pa tension dhe manipulimi me ndarës.

NS 10/04 kV Diana – Shpk,fshati Merdar (Kodi: 14000011239) nga ora 10:15 – 13:00

Vendet: Stadiumi i Hysit.

Arsyeja: Krijimi i kushteve pa tension dhe manipulimi me ndarës

NS 10/04 kV MPB-Pikë Kalimi Kufitar Merdar (Kodi: 14000011299) nga ora 10:15 – 13:00

Vendet: MPB-Pikë Kalimi Kufitar Merdar

Arsyeja: Krijimi i kushteve pa tension, manipulimi me ndarës.

NS 10/04 kV Dogana, (Kodi: 14000011135) nga ora 10:15 – 13:00

Vendet: Dogana.

Arsyeja: Krijimi i kushteve pa tension dhe manipulimi me ndarës.

Mitrovicë

1.

TS Vushtrria 2 110/10KV do të ndërprehet:

LP 10 kV Maxhunaj (Kodi: 73000011) nga ora 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Dumnica, Samadrexha, Cicilia, Sllakovci, Ropica, Vilanci dhe një pjesë e fshatit Maxhunaj.

Arsyeja: Bartja e rrjetit 10kV në shtyllën e re, tërheqja e përçuesve të lakuar.

Gjilan

1.

TS Kamenica 110/10KV do të ndërprehet:

LP 10 kV Hogoshti (Kodi: 62000001) nga ora 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Kopërnicë, Hogoshtë, Ploçikë, Desivojsë, Shipashnicë e Ulët, Shipashnicë e Epërme, Trenidell (antenat), Dazhnicë, Kostandincë, Kolloleq, Tërsten, Laçiç, Vriçevcë, Lisockë, Gjyrishevcë, Zhujë dhe Air Energy.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave 10 kV.

 
25.11.2020

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Komoran te Shkolla (kodi: 16023007101) prej orës 08:00-17:00

Vendet: Komoran te Shkolla.

Arsyeja: Shkyçja e konsumatorëve nga rrjeti i vjetër dhe ri kyçja në rrjetin e ri nëntokësor.

2.

TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J11 Matiçani (Kodi: 19000041) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: TS Mati 1, 2, 3, 4, Zllatar dhe TS Rezervuari 4.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja.

3.

TS 35/10kV Fushë-Kosova II do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV TS Bardh i Madh te Sadiku (Kodi 15018018063) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Bardhi i Madh, shtëpitë pas Montazhit të KEK-ut.

Arsyeja: Energjizimi kabllove të reja.

Ferizaj

1.

Nga NS 35/10 kV Ferizaj IV do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fshatrat (kodi: 40000002 ) prej ores 10:00-17:00

Vendet: Fshati i Vjetër, Dardania, Sojeva, Mirosala, Bibaj dhe Zllatari.

Arsyeja: Ngritja e shtyllave nën tension në projektet e CAPEX 2019.

2.

TS 35/10kV Ferizaj I do të ndërprehet:

TS 10/04 kV ” MBTS ” BANKA ” (kodi: 40040001003) nga ora 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: TS MBTS ” BANKA ”

TS 10/04 kV Lorik Jashari (kodi: 40040001190) nga ora 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: TS Lorik Jashari.

TS 10/04 kV Vehbi Salihu ” (kodi: 40040001174) nga ora 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: TS – Vehbi Salihu “.

Arsyeja: Energjizimi i TS-it të ri.

25.11.2020

Punime nga palët e treta

Mitrovicë

1.

Në NS 110/10 kV Mitrovica II do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Ariani Florenti (kod: 70000014016) nga ora 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: një pjesë e rrugëve: ‘’Shemsi Ahmeti’’, ‘’Fan Noli’’ dhe ‘’Marin Barleti’’.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit (rritje e fuqisë) dhe ndërrimi i panelit të tensionit të ulët.

Më shumë rreth