KEDS njofton për ndërprerje të rrymës për shkak të punimeve

E Hëne  21 Dhjetor 2020 17:22 |
KEDS njofton për ndërprerje të rrymës për shkak të punimeve

KEDS njofton konsumatorët për ndërprerje të rrymës për shkak të punimeve në rrjet.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet:

22.12.2020

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Gjakovë

1.

NS 35/10kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kijeva (Kodi:82082007) prej orës 09:00 deri në ora 11:00

Vendet: fshatrat: Balincë, Bubavec, Drenoc, Gollubovc, Kijevë, Llazicë, Lubizhdë, Mleqan, Plloçicë, Polluzhë dhe Stapanicë.

Arsyeja: Shkarkimi i daljes 10 kV.

2.

NS 35/10kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mirusha (Kodi:82082002) prej orës 09:00 deri në ora 11:00

Vendet: rrugët: 603 Adem Jashari (1 konsumator), Imer Krasniqi (7 konsumatorë), 605 Hamdi Berisha (1 konsumator), 606 Pavarësia (1 konsumator). Fshatrat: Bubël, Burim, Carallukë (3 konsumatorë), Damanek, Gurbardhë, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë) dhe Turjakë.

Arsyeja: Shkarkimi i daljes 10 kV.

Ferizaj

1.

NS 35/10kV Magure do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Halilaqi (Kodi:41048003) prej orës 15:00 deri në ora 16:00

Vendet: fshatrat: Harilaç, Rrafshina (Treshnjevkë) (një pjesë), Sllatinë (një pjesë) dhe Vrellë e Goleshit (një pjesë).

Arsyeja: Energjizimi i trafos 10/0.4kV-,630kVA sipas projektit: Njësia speciale e Policisë-Vrellë-Magure.

22.12.2020

Punime në projekte investive

Ferizaj

1.

TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Vëllezërit Gërvalla (kodi: 40000004) prej orës 09:00 -21:00

Vendet: Vëllezërit Gërvalla, Magjistralja Prishtinë-Shkup (pjesa prej urës deri te HIB Petroli), 28 Nëntori, Astrit Bytyqi, Haki Braha, Emin Duraku (një pjesë), rruga e Talinovcit dhe Lagjja e Re.

Arsyeja: Punimi i lidhëseve dhe energjizimi i kabllove të reja në TSSH Afrim Hasani (përball Mobin-it) dhe TSSH BAU MARKET.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

23.12.2020

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

NS 35/10kV Batllava do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Govorët-Bellopojë (kodi: 14015001011) prej orës 08:00 – 16:00

Vendet: Govorët.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve të rinj në rrjet.

2.

NS 110/10kV Prishtina 5 do të ndërprehen:

TS 10/04 kV Bërnica e Epërme 1 (kodi: 13000001004) prej orës 11:00 – 15:00

TS 10/04 kV Bërnica e Epërme 2 (kodi: 13000001005) prej orës 11:00 – 15:00

TS 10/04 kV Siqeva 1 (kodi: 13000001007) prej orës 11:00 – 15:00

TS 10/04 kV Siqeva 2 (kodi: 13000001008) prej orës 11:00 – 15:00

TS 10/04 kV Sharbani I Epërm (kodi: 13000001009) prej orës 11:00 – 15:00

TS 10/04 kV Bernica e Epërme 3 (kodi: 13000001042) prej orës 11:00 – 15:00

TS 10/04 kV Nënet Vllezerit (kodi: 13000001081) prej orës 11:00 – 15:00

Vendet: Bërnicë e Epërme, Siqevë dhe gurthyesi Nëntë Vëllezërit.

Arsyeja: Vendosja e urave të tensionit të mesëm – të dyfishta.

3.

NS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Komoran te shkolla (kodi: 16023007101) prej orës 08:00 – 17:00

Vendet: Komoran te shkolla.

Arsyeja: Shkyçja e konsumatorëve nga rrjeti i vjetër dhe rikyçja në rrjetin e ri nëntokësor.

4.

NS 35/10kV Batllava do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Batllava (kodi: 14015001) prej orës 08:00 – 16:00

Vendet: Batllava, Gërdovci, Bellopoja dhe Lluga.

Arsyeja: Energjizimi i trafostacionit të ri.

5.

Në NS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehen:

NS 10/04kV Normalja-Gjin Gazulli 1 (kodi: 11000010045) prej orës 09:00 – 21:00

NS 10/04kV Sofali 1 (kodi: 11000010046) prej orës 09:00 – 21:00

NS 10/04kV Kadri Batusha -obj.ban. (kodi: 11000010185) prej orës 09:00 – 21:00

NS 10/04kVKonsumatorët e rr.Shpetim Robaj (kodi:11000010212) prej orës 09:00 – 21:00

NS 10/04kV Sofali 3 ZPRR 2016 (kodi: 11000010253) prej orës 09:00 – 21:00

NS 10/04kV Ndriçimi Gërmi (kodi: 11000010050) prej orës 09:00 – 21:00

NS 10/04kV Sofalia 2 (kodi: 11000010113) prej orës 09:00 – 21:00

NS 10/04kV Normalja 2 AUK (kodi: 11000010114) prej orës 09:00 – 21:00

NS 10/04kV Bazeni-Gërmi (kodi: 11000010047) prej orës 09:00 – 21:00

NS 10/04kV Villa Gërmia (kodi: 11000010048) prej orës 09:00 – 21:00

NS 10/04kV Restoranti Gërmi (Freskia,Lira)(kodi: 11000010049 prej 09:00 – 21:00

NS 10/04kV Hysni Jusaj (kodi: 11000010266) prej orës 09:00 – 21:00

Vendet: rr.Labëria, rr.Ilirida, Bota Sot, Gjimnazi “Gjin Gazulli”, Sofalia, Villa Gërmia, Pishina Gërmia dhe AUK-u.

Arsyeja: Vendosja e kabllove të reja dhe energjizimi i tyre në Projektet Investive të KEDS-it.

6.

NS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fabrika e Kasetave (kodi:19000039) prej ores 09:30 deri në ora 13:00

Vendet: Fabrika e Kasetave, Hajvalia Varrezat dhe Busia Petroll.

Arsyeja: Punime nga firma Elektroheta.

Ferizaj

1.

NS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Rexhep Bislimi (kodi: 40000003) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: rr. Rexhep Bislimi, rr. Hasan Prishtina, Pylltaria, rr. e Varoshit, Kisha Katolike

Arsyeja: Punimi i lidhëseve dhe energjizimi i kabllove të reja.

Gjakovë

1.

NS 35/10kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Caralluka (Kodi:82082001) prej orës 09:00 deri në ora 13:00

Vendet: rrugët: 603 Adem Jashari (një pjesë), 605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), 606 Pavarësia (1 konsumator), 610 Hisni Mazreku (1 konsumator); fshatrat: Carallukë, Dragobil, Drenoc, Panorc, Shkarashnikë, Tërpezë e Poshtme, Vërmicë dhe Vërmicë e Malishevës.

Arsyeja: Energjizimi i trafos.

23.12.2020

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

NS 35/10 kV Fushë- Kosovë do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fushë-Kosova 2 (Kodi:10012005) prej orës 11:00 – 15:00

Vendet: Pjesa te tregut, Uglari komplet, një pjesë e Fushë- Kosovës ana e djathtë deri te TS Çeku.

Arsyeja: Realizimi i Hyrje-Dalje për (TS 400kVA Kosova Home) i ri sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Gjakovë

1.

NS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ura Terzive (Kodi: 81000004) prej orës 09:00-10:00

Vendet: Fshatrat: Damjan (një pjesë), Fshaj Kushavec, Muhader, Pnish, Rogovë, Smaq dhe Ujëz.

Arsyeja: Dislokimi i kabllove të tensionit të lartë për kabllon XHP.

Më shumë rreth