KEDS njofton për ndërprerje të rrymës për shkak të punimeve

E Hëne  15 Qershor 2020 17:03 |
KEDS njofton për ndërprerje të rrymës për shkak të punimeve

KEDS njofton se do të ketë ndërprerje të rrymës në disa vende për shkaka të punimeve në rrjet.

 
Njoftimi i plotë:

Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet

16.06.2020

Punime të domosdoshme për sigurinë e sistemit

Ferizaj

1.

Në TS 35/10kV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10KV Caraleva (Kodi: 41046004) prej orës 10:00 deri në ora 14:00.

Vendet: Pjesë e Shtimes, Qesta e Reçakut, Reçaku, Belinci, Caraleva Topilla, Llanishta, Devetaku, Grejqevci, Zborci, Pjetkreshtica, Duga dhe Karaçica.

Arsyeja: Ndërrim i izolatorëve, shtyllave dhe pastrimi i trasesë.

Peja

1.

Në TS 110/10kV Deçan do të ndërprehet:

Dalja 10KV Lumbardhi (Kodi: 53000005) prej orës 10:00 deri në ora 14:00.

Vendet: Lluka e Epërme, Llukë Gecaj, Pozhari, Gllogjani, Shaptej, Lumbardhi, Irzniqi, Ratisha, Gramaqeli dhe Mazniku.

Arsyeja: Vendosje e konzollave dhe shtrëngimi i përçuesve.

Prizren

1.

Në TS 110/10kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10KV Mushtishti (Kodi: 32000002) prej orës 10:00 deri në ora 14:00.

Vendet: Sopija I, Sopija II, Dubrava, Mushtishti, Savrova, Bukoshi, Vraniqi dhe Baqevci.

Arsyeja: Pastrim i trasesë së LP, ndërrimi i izolatorëve dhe shtrëngimi i përçuesve.

Gjilan

1.

Në TS 110/10kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10KV Strezovci (Kodi: 62000005) prej orës 10:00 deri në ora 14:00.

Vendet: Kamenicë (T.S.P.Bazeni, Lagjja Çamëria, Ujësjellësi, Kollarët, Malësia), Moçari i Ulët, Reqani, Hajnocë, Meshina, Bugjenica, Strezoci, Kosovica, Carevci, Bushinca, Tirincë, Krileva, Leshtari, Boleci, Vaganeshi, Kremenatë dhe Rahovica.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave të tensioniit të mesëm në fshatin Strezovc.

Gjakovë

1.

Në TS 110/10 kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Elektromotori Deva (Kodi: 81000003) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Abdurrahim Buza, Aleksandër Moisiu, Anton Qeta, Asim Vokshi, Avni Rrustemi, Bashkim Idrizi, Dëshmorët e Lirisë, Faik Konica, Gjergj Fishta, Ilir Soba, Isa Grezda, Kongresi i Manastirit, Korab Binxhiu (një pjesë), Lidhja e Prizrenit, Mic Sokoli, Rr.Migjeni, Orize, Londra, Vashingtoni, Yjet e Erenikut dhe Ymer Prizren.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve TS Brovina dhe TS Kadri Gashi.

17.06.2020

Punime në projektet investive

Prishtinë

1.

Në TS 110/10 kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Fabrika e kasetave (Kodi: 19000039085) nga ora 11:00 – 15:00.

Vendet: rr.Nekibe Kelmendi( një pjesë) dhe rr.Richard Hollbrooke.

Arsyeja: Punime në rrjetin e tensionit të ulët.

2.

Në TS 110/10 kV Fushe Kosovë do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Hilmi Ademi&Latif Kryeziu (Kodi: 10012002099) nga ora 09:00 – 21:00.

TS 10/0.4 kV Çerdhja e fëmijëve (Kodi: 10012002018) nga ora 09:00 – 21:00.

TS 10/0.4 kV Euro invest-Rexhep Xhakolli (Kodi: 10012002180) nga ora 09:00 – 21:00.

Vendet: Apollonia, Dardania, Hajrullah Zymi, Lidhja e Prizrenit, Llausha, Nënë Terez, Onufri (një pjesë), Rexhep Hasani (një pjesë), Shefki Kuleta (një pjesë), Xhemajl Mustafa (një pjesë).

Arsyeja: Ndërrimi i kthinave, vendosja e kabllove të reja në kthina, punimi i kokave dhe vendosja e shinave.

Ferizaj

1.

Në TS 35/10kV Shtime (Kodi:410460)do të ketë ndërprerje totale prej orës 11:00 – 15:00

Vendet: Një pjesë e Shtimes, Qesta e Reçakut, Reçaku, Belinci, Caraleva Topilla, Llanishat, Devetaku, Grejqevci, Zborci, Pjetkreshtica, Duga, Karaçica, Davidovci,Rashinca Muzeqina, Vojnovci, Gjergjaj, Rr. Ahmet Shtimja, Petrova, Reçaku (një pjesë) dhe Mullopolci, Shtimja, Lagjja e Pajtimit dhe Godanci I Ulët, Koshare, Fabrika Maksiti Putz dhe Fitorja.

Arsyeja: Instalimi i sistemit SCADA – faza 3.

17.06.2020

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

Në TS 110/10 kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Rambuje 1 (Kodi: 12000016072) nga ora 11:30 – 15:30.

Vendet: Rr.Mitrovica, rr.Avdyl Frashëri (një pjesë), rr.Ali Kelemendi (një pjesë).rr.Gazmend Zajmi (një pjesë).

Arsyeja: Dislokimi i rrjetit 0.4kV sipas ZT Nr.3340 Dt. 12.05.2020

Gjakovë

Në NS 35/10kV Malishevë do të ndërprehet:

Dalja 10kV Carralluka (Kodi: 82082001) prej orës 10:00 deri në ora 13:30

Vendet: Rr.603 Adem Jashari (një pjesë), Rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), Rr.606 Pavarësia (1 konsumator), Rr.610 Hisni Mazreku (1 konsumator), fshatrat: Carallukë, Dragobil, Drenoc dhe Panorc.

Arsyeja: Vendosja e konzollave të reja në shtylla të betonit.

Më shumë rreth