KEDS njofton për ndërprerje të rrymës për shkak të punimeve

E Hëne  07 Shtator 2020 17:18 |
KEDS njofton për ndërprerje të rrymës për shkak të punimeve

KEDS njofton konsumatoret se do të këtë ndërprerje të rrymës në disa vende për shkak të punimeve në rrjet.

 
Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

08.09.2020

Punime të domosdoshme për siguri te sistemit

Prishtinë

1.

NS 110/10 kV Prishtina 5 do të ndërpritet:

Dalja 10 kV J9 Llukar (Kodi: 13000004) prej orës 09:30-10:00 dhe 14:30-15:00.

Vendet: Llukar, Makovc, Sinidoll.

Arsyeja: Montimi i ndarësit linjor.

2.

NS 35/10 kV Badovc do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Mramor-slivove (Kodi: 10014001) prej orës 09:00-12:00 dhe 13:00-17:00.

Vendet: Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Vitia e Marevcit, Mareci .

Arsyeja: Pastrimi i linjave shpërndarëse 10kV.

3.

TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Fshatrat 2 (Kodi: 14000010) (në dy termine) nga ora 07:30 deri 08:00 dhe nga ora 15:00 deri 15:30.

TS 10/04 kV do të mbesin pa tension nga ora 08:00 deri 15:00.

· 14000010102 – Majac 1 Qendra

· 14000010103 – Majac 2 privat

· 14000010104 – Majac 3 Livadhegji

· 14000010105 – Majac 4

· 14000010106 – Zhegrov

· 14000010107 – Lupçi i Epërm 2 Dushët

· 14000010108 – Lupçi i Epërm 3 Menxhiqët

· 14000010109 – Popovë

· 14000010110 – Potokët

Vendet: Fshatrat: Sibofc, Lluzhan, Penuhë, Lupç i Epërm, Llugë, Majac dhe Popovë.

Arsyeja: Vendosjen e shtyllave dhe përgatitjen e ndarësit të tensionit të mesëm.

4.

NS 110/35/10 kV Palaj do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Xhamia -Kastriot (Kodi: 18024002015) prej orës 09:00-12:00.

Vendet:. Rr.Hasan Prishtina (një pjesë)

Arsyeja: Demontim i shtyllës.

Ferizaj

1.

NS 35/10 kV Ferizaj 3 do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Gaçkës (Kodi: 40042002) prej orës 10:00-14:00.

Vendet: Greme, Gaçkë, Burrnik, Izhanc, Kashtanjevë, Bajnicë, Semaj, Prushaj, Sllatina dhe bizneset private.

Arsyeja: Shtrëngim i përçuesve, ndërrim i izolatorëve dhe vendosje e bazave te siguresave neper trafostacione

2.

NS 35/10 kV Kaçanik do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Pylltaria (Kodi: 40043004) prej orës 09:00-12:00 dhe 13:00-17:00.

Vendet: Kërbliq dhe Leskovicë, Drenusha, Rakoci, Sanatoria, Llanishta, Gjurgjedelli, Runjeva, Hekurudha, Kisi, Lagjja e Re.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë.

Prizren

1.

NS 35/10 kV Pirana do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Hasi 2 (Kodi: 30034003) prej orës 10:00-14:00.

Vendet: Lubizhda, Bregdrini, Lukia, Romaj, Kuzhnini, Dedaj, Kabashi dhe Rizam Holding.

Arsyeja: Përforcimi apo ndirrimi I shtyllave të dëmtuara të TM dhe përforcimi i përçuesëve.

Gjilan

1.

NS 110/10 kV Kamenica do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Tuxhevci –ne Stabiliment( Kodet e TS-ve që mbesin pa furnizim: 62000004104,62000004105,62000004141,62000004158,62000004142,62000004143,,62000004144,6200000145,6200000146,62000004149,62000004160,62000004354,62000004355) prej orës 09:00-12:00 dhe 13:00-16:00

Vendet: Bosce, Fabrika e Briketit, Bradillovc, Feriqeva 1,Feriqeva 2,Gmincë,Tuxhevc, Zajçevc.

Arsyeja: Pastrimi i linjave shpërndarëse 10kV.

Pejë

1.

NS 110/10 kV Deqan do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Barani (Kodi: 53000002) prej orës 11:00-12:00.

Vendet: Berani, Prapaqani, Berliqi, Krushevci i Ri, Rashiqi, Gjocajt, Turjaka e Uleë, Vranoci i Madh, Vranoci i Vogel, Barani i Ulët, Qallapeku, Kusoriqi, Llugagjit, Buqani .

Arsyeja: Kyçja e konsumatorit të ri në rrjet.

Punime në projekte investive

08.09.2020

Prishtinë

1.

TS 110/10kV Prishtina 2 do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Nr 35 Kodra e Diellit (Kodi: 11000014) nga ora 09:00 – 21:00.

Vendet: Kodra e Diellit 2.

Arsyeja: Ndërrimi i kthinave në TS Bregu i Diellit 2 – trafo 3 (2 transformatorë).

2.

Në NS 110/10 kV Prishtina 2 nga dalja 10kV Nr 27 Normalja do të ndërpriten:

NS 10/0.4kV Bazeni Germi (Kodi:11000010047 ) nga ora 09:00 – 21:00.

NS 10/0.4kV Restorani Gërmi (Kodi:11000010049 ) nga ora 09:00 – 21:00.

NS 10/0.4kV Ndriçimi Gërmi (Kodi:11000010050 ) nga ora 09:00 – 21:00.

NS 10/0.4kV Villa Gërmi (Kodi:11000010048 ) nga ora 09:00 – 21:00.

Vendet: Bazeni, Restorant Freskia, Villa, ndriçimi.

Arsyeja: Zëvendësimin e transformatorit ekzistues me transformator të ri si dhe kthinave ekzistuese me kthina të reja në projektet investive të KEDS-it – TS Bazeni – Gërmi.

3.

Në NS 110/10 kV Prishtina 6 nga dalja 10kV Qyteza Pejton 2 do të ndërpriten:

NS 10/0.4kV Kolonia Ramiz Sadiku (Kodi:19100001078 ) nga ora 09:00 – 21:00.

NS 10/0.4kV Edith Durham 2 (Kodi:19100001079 ) nga ora 09:00 – 21:00.

Vendet: Rr.J.Zejnullahu, Rr.Johan V.Hahn, Rr. Garibaldi.

Arsyeja: Zëvendësimin e transformatorit ekzistues me transformator të ri, si dhe kthinave ekzistuese me kthina të reja në projektet investive të KEDS-it – në TS Kolonija Ramiz Sadiku.

Gjakovë

1.

TS 35/10kV Xërxë do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Sillosi 1 (Kodi: 82081001) nga ora 10:00 – 13:00.

Vendet: 1 konsumatorë komercial – biznese – Xërxë.

Arsyeja: Ndërrimi i ndërprerësit të fuqisë.

2.

TS 35/10kV Xërxë do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Matrezi (Kodi: 82081005) nga ora 13:00 – 16:00.

Vendet: Xërxë, Bellacërk – kryesisht konsumatorë komercial – biznese.

Arsyeja: Ndërrimi i ndërprerësit të fuqisë.

Gjilan

1.

TS 110/35/10kV Viti do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Smira (Kodi: 61067006) nga ora 10:00 – 12:00.

Vendet: Smira, Betonjerka Gentriti, Kabashi, Dobreshi, Cernovit, Smirë Kulla, Smirë Depo.

Arsyeja: Mirëmbajtja e transformatorëve të fuqisë.

2.

TS 110/35/10kV Viti do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Gërmova (Kodi: 61067003) nga ora 12:00 – 14:00.

Vendet: Gërmovë, Gërmovë e Ulët, Sodovinë, Pompa Lindi, Mobilieria, Plastika, Remniku i Ri, Goshicë, Kulla, Verban .

Arsyeja: Mirëmbajtja e transformatorëve të fuqisë.

3.

TS 110/35/10kV Viti do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Stublla (Kodi: 61067001) nga ora 14:00 – 16:00.

Vendet: Stublla, Vërbovci, Gërnçari, Podgorci, Gurthyesi MISINI, Gurthyesi BENTAKOSI I Ri, Gurtheysi MOGILLËT, Fabrika e Ujësjellësit dhe Godeni.

Arsyeja: Mirëmbajtja e transformatorëve të fuqisë.

Pejë

1

Nga TS 110/10kV Klina do të ndërpritet:

TS 10/04 kV Cerovik II (Kodi: 52000009010) prej 11:00-15:00.

Vendet: Cerovikt II.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i pikave matëse PLC.

Punime në projekte investive

09.09.2020

Prishtinë

1

Në TS 110/10kV Prishtina 2 do të ndërpritet:

TS 10/04 kV Gustav Majer 1 (Kodi: 11000006023) prej 09:00-21:00.

TS 10/04 kV Faruk Nura”Nura Sh.p.k (Kodi: 11000006247) prej 09:00-21:00.

Vendet: Rr.Hamëz Jashari, Rr.Gustav Majer, Rr.Tring Smajli, Rr.Rrustem Statovci, Faruk Nura, Rr.Halil Alidemaj, Rr.Afrim Vitija dhe Rr.Zeki Shulemaja.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e kthine dalëse me ndarës të ri në TS Faruk Nura “Nura Group”Sh.P.K.

2.

Në TS 110/10kV Prishtina 3 do të ndërpritet:

TS 10/04 kV Pompat e Ujësjellësit- Batllavë (Kodi: 12000016077) prej 09:00-21:00.

TS 10/04 kV Adrian Krasniqi 2 (Kodi: 12000016130) prej 09:00-21:00.

TS 10/04 kV Shefqet Zeneli (ob.ban.) (Kodi: 12000016149) prej 09:00-21:0.

TS 10/04 kV Adrian Krasniqi 1 (Kodi: 12000016075) prej 09:00-21:00.

Vendet: Pompat e ujësjellësit, Rr. Adrian Krasniqi, Rr. Rrustem Statovci (një pjesë), Rr.Gustav Majer, Rr.Sokol Sopi, Rr.Bedri Shala, Rr.Abdyl Frashëri, Rr.Hamëz Jashari (një pjesë).

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e kthinave 2+2 TRF te Reja në TS Ardian Krasniqi 1.

3

Në TS 110/10kV Prishtina 2 do të ndërpritet:

TS 10/04 kV Parku 4 (Kodi: 11000005161) prej 09:00-21:00.

Vendet: Rr. Rrustem Statovci dhe Rr.Adrian Krasniqi.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e kthinave 2+2 TRF te reja në TS Ardian Krasniqi 1.

Gjakovë

1.

TS 35/10kV Xërxë do të ndërpritet:

Dalja 10 kV 18 Nëntori (Kodi: 82081004) nga ora 11:00 – 14:00.

Vendet: Xërxë – kryesisht konsumatorë komercial – biznese.

Arsyeja: Ndërrimi i ndërprerësit të fuqisë.

Gjilan

1.

TS 110/35/10kV Viti do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Stublla (Kodi: 61067001) nga ora 10:00 – 11:00.

Vendet: Stublla, Vërbovci, Gërnçari, Podgorci, Gurthyesi Misini, Gurthyesi Bentakosi i Ri, Gurthyesi Mogillët, fabrika e Ujësjellësit dhe Godeni.

Arsyeja: Mirëmbajtja e transformatorëve të fuqisë.

Ferizaj

1.

TS 35/10kV Kaçanik do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Fshatrat Voskopojë (Kodi: 40043001) nga ora 10:00 – 12:00.

Vendet: Voskopoja, Trupaj, Trimor, Bicaj (Biqevc), Pallosh (Biqevc), Nikaj, Tushaj – Soponica, Malsi (Malzez), Vatë, Nikaj dhe biznise private.

Arsyeja: Mirëmbajtja e transformatorëve të fuqisë.

2.

TS 35/10kV Kaçanik do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Bobi (Kodi: 40043002) nga ora 12:00 – 14:00.

Vendet: Bobi, Ivaja, Kotlina, Laqi, Bushi, Pusteniku, Strazha.

Arsyeja: Mirëmbajtja e transformatorëve të fuqisë.

3.

TS 35/10kV Kaçnik do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Qyteti (Kodi: 40043005) nga ora 14:00 – 16:00.

Vendet: Rr. Emin Duraku, Rr e UÇK-së, lagjja Ramadan Agushi, Vakufi, Shtëpia e Mallrave, Teqja, Policia dhe Kuvendi Komunal.

Arsyeja: Mirëmbajtja e transformatorëve të fuqisë.

4

TS 35/10kV Ferizaj 2 do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Sillosi (Kodi: 40041001) nga ora 10:00 – 16:00.

Vendet: Ferizaji një pjesë,Talinovci i Muhaxherëve, Sazlia, Papaz, Pojata, Rahovica, Softaj, Fusha e Madhe.

Arsyeja: Punime në projektet e CAPEX 2019.

Pejë

1

Nga TS 110/10kV Klina do të ndërpritet:

TS 10/04 kV Cerovik II (Kodi: 52000009010) prej 11:00-15:00.

Vendet: Cerovikt II.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i pikave matëse PLC.

09.09.2020

Punime nga Palët e Treta

Pejë

1.

Nga NS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Vitomirica (Kodi: 50000010) prej orës 10:00 – 13:00.

Vendet: Katuni i Ri 2, Instituti Bujqësor, Lagjja Qemanska Vitomiricë, Riki Petrolli, Baliqët, Farma, Domi, Gjeshoviqët, Ozdrimi, Dubova e Madhe, Fierza 5, Dubova e Vogël.

Arsyeja: Kalimi i rrjetit ekzistues në furnizim nga TS (i ri).

Më shumë rreth