KEDS njofton për ndërprerje të rrymës për shkak të punimeve

E Hëne  21 Shtator 2020 17:25 |
KEDS njofton për ndërprerje të rrymës për shkak të punimeve

KEDS njofton konsumatoret se do të ketë ndërprerje të rrymës në disa zona për shkak të punimeve në rrjet. 

 
Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet:

22.09.2020

Punime të domosdoshme për sigurinë e sistemit

Prishtinë

1.

Në NS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

LP 35kV Koliq – Batllavë(Kodi:140150) prej 09:00-09:30

(Kodet: 140150001, 140150002, 140150003)

Vendet: Batllava, Gërdovci, Bellopoja, Lluga, Gubovci, Shkolla e Vjetër, Xhamia e Vjetër, Kalatica, Braina, Bërveniku, Bllata, Metergovci 1 dhe 2, Orllani, Vikendicat,Te Zahir Pajaziti, MAP Burgu i Sigurisë së Lartë.

Arsyeja: Largimi i urave në LP 35kV – për shkaqe sigurie (pastrimi i LP 35kV nga vegjetacioni).

Ferizaj

1.

Në NS 35/10kV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Drejtimi i Carralevës (Stabiliment) prej orës 10:00-14:00

Nënstacionet që do të mbesin pa tension:

NS 10/0.4 kV Pjetërshticë I (te Gashët) (Kodi: 41046004029)

NS 10/0.4 kV Pjetërshticë I (te Musojt) (Kodi: 41046004030)

NS 10/0.4 kV Carrelevë-Kastrioti (Kodi: 41046004042)

NS 10/0.4 kV Devatak (Kodi: 41046004056)

NS 10/0.4 kV Kryqi i Belincit (Kodi: 41046004058)

NS 10/0.4 kV (Kodi: 41046004059)

NS 10/0.4 kV Guri Company ShPK Naim Ibush Arifi (Kodi: 41046004060)

NS 10/0.4 kV Carralevë-Fehmiu (Kodi: 41046004061)

NS 10/0.4 kV Carralevë-Behajt (Kodi: 41046004062)

NS 10/0.4 kV Zborc Dani (Kodi: 41046004063)

NS 10/0.4 kV Carralevë te Xhamia(Kodi: 41046004064)

NS 10/0.4 kV Carralevë –Pompat e ujit (Kodi: 41046004065)

NS 10/0.4 kV Carralevë III-Shkolla e vjeter(Kodi: 41046004066)

NS 10/0.4 kV Zborc – e reja (Kodi: 41046004070)

NS 10/0.4 kV Pishat 1 (Kodi: 41046004073)

NS 10/0.4 kV Pjetërshticë IV (te Azizi) (Kodi: 41046004081)

NS 10/0.4 kV Pjetërshticë III (te Dugojtë) (Kodi: 41046004089)

NS 10/0.4 kV Besimi Comerc (Kodi: 41046004094)

NS 10/0.4 kV Hajri Xhelili (Kodi: 41046004095)

NS 10/0.4 kV Ntp Ekoplan (Gurthyesi Lulzim Abazi) (Kodi: 41046004101)

NS 10/0.4 kV Habib Hyseni (Kodi: 41046004114)

NS 10/0.4 kV Kastrioti (Kodi: 41046004119)

NS 10/0.4 kV Sborc-Badraxhit (Kodi: 41046004122)

NS 10/0.4 kV Sborc-Topillët (Kodi: 41046004123)

NS 10/0.4 kV Semedin Dugolli-Zdrukthtari (Kodi: 41046004125)

Vendet: Pjetershticë, Caralevë, Zborc dhe Belincë.

Arsyeja: Shtrëngimi i përçuesve, ndërrim i izolatorëve dhe vendosje e bazave të siguresave nëpër trafostacione.

2.

Nga NS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gaçka (Stabiliment) nga ora 09:00-12:00 dhe nga ora 13:00 deri 16:00

Nënstacionet që do të mbesin pa tension: (Kodi: 40042002031) TS Burnik; (Kodi: 40042002033) TS Kashtanjev 1; (Kodi: 40042002034) TS TS Kashtanjev 2 Xhamia; (Kodi: 40042002035) TS TS Kashtanjev Lug; (Kodi: 40042002030) TS Gaçka-Qallakët (Ejupët); (Kodi: 40042002032) TS Izhancë;

(Kodi: 40042002029) TS Gaçka-Blind.

Vendet: Fshatrat Gaçkë, Kashtanjevë, Izhancë dhe Burnik.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë nga vegjetacioni.

Pejë

1.

Në NS 110/10 kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10kV Gremniku (Kodi: 52000011) prej orës 10:00 – 14:00

Vendet: Gremniku, Dollci, Qupeva, Vlljaku, Dushi, Sferka, Perqeva, Rastoka, Kpuzi dhe Qeskova.

Arsyeja: Pastrim i rrjetit, ndërrimi i shtyllave, izolatorëve dhe përforcimi i rrjetit.

Prizren

1.

Në NS 35/10 kV Zhuri të ndërprehet:

Dalja 10kV Dobrusht-Goroshup (Kodi: 30035008) prej orës 10:00 – 14:00

Vendet: Dobrushët, Gorozhubi, Mile, Plane dhe një pjesë të Zhurit.

Arsyeja: Përforcim apo ndërrim i shtyllave të dëmtuara të tensionit të mesëm dhe përforcimi i përçueseve.

2.

Në NS 110/10 kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Shtëpia e Armatës (31000023) prej 12:00 – 13:30

Vendet: Armata Popullore, Banesat, Asdreni, Mostari, Durmish Asllani,nje pjesë rr.Zahir Pajaziti, një pjese e rr. Edit Durham,

Arsyeja: Ndërrimi i grupeve matëse në TS Mostari dhe TS Durmish Asllani 2 pasi janë djegur nga shkarkimet atmosferike.

Punime në projekte investive

22.09.2020

Prishtinë

1.

Nga NS TS 220/35/10(20)kV Podujevado të ndërprehet:

NS 10/04kV Dumnicë Beqajt ZPRR 2016 (kodi: 14000011285) prej orës 11:00-15:00

Vendet: Dumnicë Beqajt.

Arsyeja: Punimeve në projektin PLC.

23.09.2020

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

NS 110/10 kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

NS 10/04kV TSB Llukar ZPRR2016 (kodi: 13000004117 ) prej orës 10:30-15:30

Vendet: Rr.Shefqet Krasniqi dhe rr. në Llukar (një pjesë).

Arsyeja: Punime në projektin PLC.

2.

Në NS 220/10kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Gllobari 2 (Kodi: 16100028) prej orës 08:30-09:00 dhe nga 15:00 -17:00

Vendet: Tërestenik, Shtuticë, Polluzhë dhe Gllobari.

Arsyeja: Krijimi i kushteve pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

3.

NS 10/0.4kV Tërstenik Bylykbashët (kod: 16100028128) prej orës 08:30 -17:00

Vendet: Bylykbashët.

Arsyeja: Ndërrimi i ormanit, ndarësit dhe i transformotorit të ri.

4.

Nga NS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

NS 10/04kV Dumnicë Beqajt ZPRR 2016 (kodi: 14000011285) prej orës 11:00-15:00

Vendet: Dumnicë Beqajt.

Arsyeja: Punime në projektin PLC.

5.

NS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

NS 10/04kV Furra Laura (kodi: 14000001004 ) prej orës 09:00-17:00

Vendet: një pjesë e rr. Skënderbeu, një pjesë e Valon Hasani.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime në projektin “Zgjerimi dhe Përforcimi i Rrjetit 2019“, LOT 10 Prishtina – konsumatorët në rrjetin e ri.

6.

Në NS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

J26 Mati 2 (kod. 19000026) prej 09:00 – 21:00

Vendet: Lagja e Spitalit 5, VG Constuksion, rrugë: Muharrem Fejza, Skender Çeku, Imer Elshani, Enver Maloku dhe Banesat e Pozhegu Brathes.

Arsyeja: Shtimi i kthinave të tensionit të mesëm në TS Faton Sinani dhe TS Sedat Pllashniku.

7.

Në NS 110/10kV Prishtina 2 do të ndërprehen prej 09:00 – 21:00

NS 10/0.4kV Rezervoari 3 (kodi: 11000013057);

NS 10/0.4kV N.P.SH’ TERMOPAN’ Lulzim Rizah Zhdrella (kodi: 11000013204)

NS 10/0.4kV Shtylla( Pireva) (kodi: 11000013059)

NS 10/0.4kV N.N.P.Universal Faik Hasani (kodi: 11000013200)

Vendet: Një pjesë e rr. Isa Kastrati, Stella petrol.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit tek TS Pireva.

8.

NS 35/10kV Fushë- Kosova II do të ndërprehet:

NS 10/04kV Bardhi i Madh te Sadiku (Kodi: 15018018063) nga ora 09:00 deri 16:00

Vendet: Ana e majtë e rrugës UÇK në afërsi të montazhes së KEK-ut, montazha.

Arsyeja: Zbatimi i projektit në vendosjen e shtyllave të betonit të tensionit të ulët, në kuadër të investimit në projektin Lot 3 PP.

Ferizaj

1.

Në NS 110/35/10kV Ferizaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Qyteti (Kodi: 40000001) prej orës 09:00 – 16:00

Vendet: Qyteti (një pjesë), rr. Rexhep Bislimi, rr. Hasan Prishtina, TS Pylltaria dhe Grupi i Bizneseve.

Arsyeja: Ngritja e shtyllave të tensionit të mesëm.

23.09.2020

Punime nga palët e treta

Pejë

1.

NS110/10(20)kV Peja 2 do të ndërprehet:

NS 10/04kV Kliqina 1 (Kodi 51000005035) nga ora 08:00-11:00 dhe 12:00-16:00

Vendet: Jabllanicë e Leshanit.

Arsyeja: Realizimi i projektit të ndriçimit publik në fshatin Jabllanicë e Leshanit.

Gjakovë

1.

Në NS 35/10 kV Gjakova II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Konvikti (Kodi: 81084022) prej orës 09:00 – 13:00

Vendet: rr. Bujar Syla ( 1 konsumator, rr. Edit Durham, rr. Elton Zherka, rr. Marin Barleti (një pjesë), rr. Mbretëresha Teutë, rr. Musa Zajmi, rr. Rruga Tirana, rr. Xh.Gjakova dhe rr. Xhemajl Avdullahu.

Arsyeja: Dislokimi i pjesës së mbetur në linjën 10kV dhe 0.4kV sipas zgjidhjes teknike.

2.

Në NS 110/10 kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Elektromotori- Deva (Kodi: 81000003) prej orës 11:00 – 14:00

Vendet: rrugët: Abdurrahim Buza, Aleksandër Moisiu, Anton Çeta, Asim Soba, Isa Grezda Vokshi, Avni Rrustemi, Bashkim Idrizi, Dëshmorët e Lirisë, Faik Konica, Gjergj Fishta, Ilir, Kongresi i Manastirit, Korab Binxhiu (një pjesë), Lidhja e Prizrenit, Mic Sokoli, rr. Migjeni, Orize, Londra, Uashingtoni, Yjet e Erenikut dhe Ymer Prizreni.

Arsyeja: Zëvendësimi i shtyllës 12/1000 me 12/1600 sipas Zgjidhjes Teknike Nr. 3706 Dt. 29.05.2020 si dhe zëvendësimi i rrjetit ajror 10(20) kV me atë nëntokësor.

Prizren

1.

Në NS 110/10 kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Malësia e Re (Kodi: 31000030) prej orës 11:00 deri në ora 13:00

Vendet: Malësia e Re, fshati Legjendë, afariste: Mullini Rexhep Ukaj, Firma Vesel Rexhaj dhe Fabrika e lëngjeve Novak.

Arsyeja: Ngritja e shtyllës dhe energjizimi i hyrje – daljes.

Ferizaj

1.

Në NS 35/10 kV Shtërpcë do të ndërprehet:

Dalja 10kV Breza (Kodi: 40044003) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Hotel Breza dhe Junior, Vilat, Jazhinca, Sevçe, Vërbishtica dhe bizniset private.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit të tensionit të mesëm – 10(20)kV. 

Më shumë rreth