Kjo lagje e Prishtinës do të mbetet nesër pa rrymë dhe ujë nga ora 11:00 – 15:00

E Diel  05 Dhjetor 2021 11:05 |
Kjo lagje e Prishtinës do të mbetet nesër pa rrymë dhe ujë nga ora 11:00 – 15:00

Nesër më datë 06.12.2021, do të ketë ndërprerje të planifikuar të energjisë elektrike prej orës 11:00 deri më 15:00.

“Gjatë kësaj kohe pa furnizim me energji elektrike do të mbetet pika matëse: DPR 90065707 KRU” Prishtina” sh.a. , lagjja Sofalia.

Pa furnizim me ujë të pijshëm mund të mbetet zona e njejtë , në periudhën e njejtë për shkak të mungesës së energjisë elektrike në stacionin e pompave – Sofali”, njofton kompania rajonale e ujësjellësit “Prishtina”.

Më shumë rreth