Madame Coco ofron qilima të shumëllojshëm, me super çmime (FOTO)

E Marte  12 Maj 2020 15:13 |
Madame Coco ofron qilima të shumëllojshëm,  me super çmime (FOTO)

Vazhdon zbritja e madhe në dyqanin Madame Coco.

Kësaj rradhe 'Madame Coco Kosova' ka hedhur në treg shtrojë dekorative dhe elegante për çdo pjesë të ambientit tuaj, me dizajne e ngjyra të ndryshme, të cilat zbukurojnë ambientin tuaj.

Produktet janë me sasi të limituar dhe me extra zbritje,transmenton Portali.info.

Porositni Online dhe produkti ju arrin në shtëpi brenda 48 orëve./PORTALI.info

Më shumë rreth