Më në fund nis rregullimi i rrugës “Muharrem Fejza” (FOTO)

E Marte  15 Shtator 2020 15:49 |
Më në fund nis rregullimi i rrugës “Muharrem Fejza” (FOTO)

Rruga 'Muharrem Fejza', tash e një kohë të gjatë është e mbingarkuar nga qarkullimi i automjeteve dhe kamionëve.

Cilësia e dobët e asfaltit kishte bërë që kjo rrugë të ketë dëmtime të mëdha dhe gropa për të cilat banorët janë ankuar tash e disa vite.

Kësaj radhe është bërë vetëm mbyllja e gropave dhe jo asfaltimi i plotë i rrugës e cila pritet të kthehet në rrugë një kahëshe./PORTALI.info/

 

Më shumë rreth