Mini pjatat nga porcelani me çmime të arsyeshme vetëm në ‘Madame Coco’ (FOTO)

E Marte  14 Korrik 2020 18:35 |
Mini pjatat nga porcelani me çmime të arsyeshme vetëm në ‘Madame Coco’ (FOTO)

Materiali i enëve nga porcelani gjithmonë është cilësuar si më i miri.

Mini pjatat nga ky material mund t’i gjeni me çmime të arsyeshme, në dyqanin ‘’Madame Coco’’.

Ka llojllojshmëri te formave të pjatave me të cilat mund të kombinoni ushqimet sipas shijes tënde dhe ta bëni një prezantim të veçantë në tryezën tuaj, shkruan Portali.info.

Mund të bëni edhe porosi online dhe produktet e dëshiruara do të ua sjellin në shtëpinë tuaj! /PORTALI.info/

Më shumë rreth