Modelet e reja të filxhanëve të stilit klasik mund ti gjeni me ofertë në ‘Madame Coco’ (FOTO)

E Hëne  10 Gusht 2020 12:26 |
Modelet e reja të filxhanëve të stilit klasik mund ti gjeni me ofertë në ‘Madame Coco’ (FOTO)

 

Të shumtë janë ata përsona të cilët ditën e nisin me një filxhan kafe.

Por përse mos ta shijoni kafen me një filxhan të materialit porcelan të stilit klasik, mund ti gjeni vetëm në dyqanin ‘Madame Coco’, shkruan Portali.info.

Produktet mund t’i blini në pikat shitëse të ‘Madame Coco’ në Albi Mall dhe në Galeria Shopping Mall, apo edhe t’i porositni online në faqen zyrtare./PORTALI.info/

Më shumë rreth