Muharremaj priti në takim qytetarët e Suharekës (FOTO)

E Marte  29 Shtator 2020 14:20 |
Muharremaj priti në takim qytetarët e Suharekës (FOTO)

Kryetari i komunës së Suharekës Bali Muharremaj sot në zyrën e tij i ka pritur qytetarët të kësaj ane.

Ai përmes një statusi në rrjetin social facebook,, ka thënë se po mundohet të gjej kohë që ta dëgjoj secilin prej tyre, përcjell Portali.info.

‘’Qytetarët natyrisht kanë kërkesa e shqetësime, të cilat një kryetar komune duhet të kujdeset ti adresoj në formën e duhur’’, tha Muharremaj.

Kujtojmë se kyretari Muharremaj çdo herë është i gatshëm të dëgjoj hallet dhe këresat e qyetatrët e Suharekës./PORTALI.info/

Më shumë rreth