Ndërprerje të rrymës për shkak të punimeve në rrjet

E Hëne  26 Tetor 2020 18:05 |
Ndërprerje të rrymës për shkak të punimeve në rrjet

KEDS njofton konsumatorët se do të ketë ndërprerje të rrymës në disa rajone për shkak të punimeve në rrjet.

 
Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

27.10.2020

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Ferizaj

1.

TS 35/10kV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Rashnica (Kodi: 41046001) prej orës 10:0 deri në ora 14:00

Vendet: Davidovci,Rashinca Muzeqina, Vojnovci, Gjergjaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i ndaresit linjore 10(20) kV

Prizren

1.

TS 110/35/10 kV Theranda do të ketë ndërprerje totale:

Dalja 10 kV Studenqani (Kodi: 32000018mam) prej orës 09:00 deri ne 12:00

Vendet: Studenqan,Doberdelan,Samadraxhë, Motel Illyria,Gurëthyesi ENISI,Celi AG,Sejdi Binaku,Flori Kopshtar,Fab.Plastikës Gani Sallauka.Pompat e ujit:Studenqan,Doberdelan,Samadraxhë .

Arsyeja:Pastrim trases.

2.

TS 35/10 kV Pirana do të ndërprehet:

Dalja 10KV Komuna Mamushë (Kodi: 30034005) prej ores 13:00 deri në ora 16:00.

Vendet: Mamusha, Rizam Mulliri, Riza Holding, Serbica e ulet I, Serbica e ulet II, Lagjeja Medvec, Pompat e Ujit .

Arsyeja: Pastrimi I trases.

Pejë

1.

TS 35/10kV Klina do të ndërprehet

Dalja 10kV Zajmi (Kodi: 52000104) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

Vendet : Videjë, Polc, Zajm, Drenoc, Pjetërq, Dugajevë, Bokshiq, Grabanicë, Dollovë, Qeskovë, Kpuz, Volljakd dhe Sferkë.

Arsyeja: Vendosja e ndarsit 10 kv ne degzim Grenoc.

2.

TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Juniku (Kodi: 53000007 ) prej orës 09:00 – 12:00 si dhe 13:00 – 16:00

Vendet: Lloqan, Dranoc, Sllup, Voksh, Polana, Poberxh, Prilep, Rastavic, Baballoq, LA Ramadani, Junik, Jasiq, Gjocaj .

Arsyeja: pastrimit te linjes 10 kV nga vegjetacioni.

Gjakovë

1.

TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10kV Dobroshi (Kodi 80080007) nga ora 09:00 – 12:00 si dhe 13:00 – 16:00

Vendet: Batushë, Berjah, Brovinë, Dobrosh, Hereç, Molliq, Nivokaz, Osek Hilë(një pjesë), Pacaj, Skivjan (një pjesë), Stubëll. Rrugët:Dedë Gjon Luli (një pjesë), Pashko Vasa, Lekë Dukagjini.

Arsyeja: Pastrimit te linjes 10 kV nga vegjetacioni.

Mitrovicë

1.

Nga TS 35/10kV Shupkovci | nga dalja 10kV Shala do të ndërprehet:

Degzimi 10kV (Kodi: 70000101019,020,022,023,024,025,026,027,028,029,030,031,032,033,034,035,054.) prej orës 09:00 – 12:00 si dhe 13:00 – 16:00

Vendet: Vidishiq, Bare, Bajgor, Kovaqicë, Kaqanollë, TMK, Fabrika e ujit.

Arsyeja: Pastrimit te linjes 10 kV nga vegjetacioni.

Punime nga palët e treta

27.10.2020

Mitrovicë

1.

TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Martiraj (Kodi: 73000009) prej orës 09:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Bahri Kuqi, Bajram Imeri, Gojbule, Studime, Sfaraqak, Skrome, Bozhlan, Gumnishte, Begaj

Arsyeja: Zhvendosja e Rrjetit TM sipas Zgjidhjes Teknike

Punime në projekte investive

27.10.2020

Prishtinë

1.

Nga TS 110/35/10kV Prishtina 1.do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Apollonija (Kodi: 10000013) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Agani,Emajliku,Universiteti AAB,Agron Gashi “Fabrika e Xhamit,Shtypshkronja Dinor

Arsyeja: Energjizimi I nenstacioneve te reja 35/10kV dhe energjizimi I daljeve te reja Feeder 3 Feeder 4 Feeder 5 ne nivelin e tensionit 20kV sipas projektit Lot 32 Fushe Kosova 2019

2.

Nga TS 110/35/10kV Prishtina 1.do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J17 Bercom (Kodi: 10000011) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Berkom

Arsyeja: Energjizimi I nenstacioneve te reja 35/10kV dhe energjizimi I daljeve te reja Feeder 3 Feeder 4 Feeder 5 ne nivelin e tensionit 20kV sipas projektit Lot 32 Fushe Kosova 2019

3.

Nga TS 110/35/10kV Prishtina 1.do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J14 Jumko (Kodi: 10000004) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Jumko, Zona industriale nj epjes

Arsyeja: Energjizimi I nenstacioneve te reja 35/10kV dhe energjizimi I daljeve te reja Feeder 3 Feeder 4 Feeder 5 ne nivelin e tensionit 20kV sipas projektit Lot 32 Fushe Kosova 2019

4.

Nga TS 35/10kV Fushë Kosova I .do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Udhëkryqi kabllovik (Kodi: 10012002) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Anen e djathtë të Qytetit F.Kosovë .

Arsyeja: Energjizimi I nenstacioneve te reja 35/10kV dhe energjizimi I daljeve te reja Feeder 3 Feeder 4 Feeder 5 ne nivelin e tensionit 20kV sipas projektit Lot 32 Fushe Kosova 2019

5.

Nga TS 35/10kV Fushë Kosova I .do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bresje (Kodi: 10012004) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Banesat Bresje Fushe Kosove, Tregu, Ambullanta Bresje, Bogujevci, Alumili, Kisha Bresje ..

Arsyeja: Energjizimi I nenstacioneve te reja 35/10kV dhe energjizimi I daljeve te reja Feeder 3 Feeder 4 Feeder 5 ne nivelin e tensionit 20kV sipas projektit Lot 32 Fushe Kosova 2019

6.

Nga TS 35/10kV Fushë Kosova II..do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Apollonia (Kodi:15018015) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Banesat e Apollonisë.

Arsyeja: Energjizimi I nenstacioneve te reja 35/10kV dhe energjizimi I daljeve te reja Feeder 3 Feeder 4 Feeder 5 ne nivelin e tensionit 20kV sipas projektit Lot 32 Fushe Kosova 2019

7.

Nga TS 35/10kV Fushë Kosova II..do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Pozhegu (Kodi:15018016) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: PTK-ja dhe Banesat e Pozhegut.

Arsyeja: Energjizimi I nenstacioneve te reja 35/10kV dhe energjizimi I daljeve te reja Feeder 3 Feeder 4 Feeder 5 ne nivelin e tensionit 20kV sipas projektit Lot 32 Fushe Kosova 2019

8.

Nga TS 35/10kV Fushë Kosova II..do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fushë Kosova I (Kodi: 15018006) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Nakarada, Dardhishta, Lismiri, lagjja Tërnavët..

Arsyeja: Energjizimi I nenstacioneve te reja 35/10kV dhe energjizimi I daljeve te reja Feeder 3 Feeder 4 Feeder 5 ne nivelin e tensionit 20kV sipas projektit Lot 32 Fushe Kosova 2019

Punime në projekte investive

28.10.2020

Prishtinë

1.

Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva (NS 35/10 Koliqi dhe SSH Shajkovc 35/35kV) do të ndërprehet:

NS 35/10kV Batllava (kodi 140150) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 10:00 deri ne ora 16:00

Vendet: Batllava, Gërdovci, Bellopoja dhe Lluga, Gibovci, Shkolla e Vjetër, Xhamia e Vjetër, Kalatica, Braina, Berveniku, Bllata, Metergovci1 dhe 2,Orllani, Vikendicat,Te Zahir Pajaziti dhe MAP Burgu i Sigurisë së Lartë.

Arsyeja: Instalimi i SCADA-së, faza e III-të

2.

TS 35/10kV Fushë Kosova II nga dalja 10kV Vragolia do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Vragoli 1 (Kodi 15018007009) nga ora 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: TS Vragoli 1 BTS blinda

Arsyeja: ngritja e shtyllave

3.

Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva.do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Kulla e Sabiti (Kodi: 14000001196) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Lagjëja te Sabiti

Arsyeja: Ndryshimi i pozicionit dhe kapacitetit te ormanit A02

4.

TS 220/35/10kV Drenas do të ndërprehet:

Dalja10 kV Gllobari 2 (Kodi: 16100028) prej orës 08:30 – 09:00 si dhe nga 15:00 – 17:00

Vendet: Gllobar, Terrstenik

NS 10/0.4kV Tërstenik Mullovit (Kodi: 16100028125) prej orës 08:30 deri në ora 17:00

Vendet: Tërstenik Mullovit

Arsyeja: Nderrimi i ormanit dhe ndaresit.

5.

Në TS 220/10kV Drenasi do të ndërprehet :

Dalja 10 kV Baice Çikatove (Kodi: 16100008) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Gllobari, Vërboci,Tërsteniku,Çikatovë,Gllanasellë dhe Dobrosheci.

Arsyeja : Energjizimi i TS-it te ri 

Më shumë rreth