Ndeshje mes dy kamionëve në Fushë Kosovë (FOTO)

E Marte  22 Qershor 2021 16:11 |
Ndeshje mes dy kamionëve në Fushë Kosovë (FOTO)

Para pak minutash ka ndodhur një aksident trafiku mes dy komionëve në Fushë Kosovë.

Ndërkohë që në vendin e ngjarjes kanë dalë ndihma e shpejt, zjarrëzikësit si dhe policia e Kosovës.

Nuk dihet për të lënduar, Portali.info do i’u mbajë të informuar:

Më shumë rreth