Në Madame Coco mund të gjeni shporta kashte për dekorim të ambientit tuaj (FOTO)

E Premte  21 Gusht 2020 12:06 |
Në Madame Coco  mund të gjeni shporta kashte për dekorim të ambientit tuaj (FOTO)

Madame Coco, ka sjell në pikat e saj shporta kashte të ndryshme për dekorim të ambientit.

Shportat mund ti gjeni me dimensione dhe forma të ndryshme e me çmime të pa rezistueshme, shkruan Portali.info.

Ato mundi ti gjeni në të gjitha pikat e shitjes në dyqanet Madame Coco, poashtu mund të bëni edhe porosi online dhe porosia do të ju arrijë në shtëpinë tuaj mbrenda 48 ore./PORTALI.info

 

Më shumë rreth