Nis ndërtimi i gjashtë shtëpive të reja nga ‘’Jetimat e Ballkanit’’

E Marte  27 Tetor 2020 20:51 |
Nis ndërtimi i gjashtë shtëpive të reja nga ‘’Jetimat e Ballkanit’’

Gjashtë shtëpi të reja kanë filluar të ndërtohen nga Shoqata Bamirëse "Jetimat e Ballkanit", shkruan Portali.info.

Këtë e kanë bërë të ditur "Jetimat e Ballkanit" përmes një postimi në Facebook, ku kanë bërë të ditur se 4 shtëpi do të ndërtohen në Komunën e Kaçanikut, një në Obiliq dhe një në Podujevë.

Postimi i plotë (Pa ndërhyrje)

I nisem edhe 6 shtepi te reja !

Jete me sprova te ndryshme

Jetim, te semure e te lodhur nga varferia, kjo ishte situata qe i gjetem familjet qe i vizituam

Perhajr nisja e shtepive te reja

1 Shtepi u nis ne Komunen e Podujeves

1 Shtepi u nis ne Komunen e Obiliqit

4 shtepi u nisen ne Komunen e Kaçanikut

Bamires Zoti kurre mos ju humbte

 

I nisem edhe 6 shtepi te reja ! Jete me sprova te ndryshme Jetim, te semure e te lodhur nga varferia, kjo ishte...

Posted by Halil Kastrati on Tuesday, 27 October 2020