​Një person goditet nga treni në Aqarevë të Skenderajt

E Hëne  23 Gusht 2021 16:34 |
​Një person goditet nga treni në Aqarevë të Skenderajt

Një person ka humbur jetën si pasojë e goditjes nga treni në Aqarevë të Skenderajt.

Policia e Kosovës ka bërë të ditur se rasti ka ndodhur sot rreth orës 06:43.

Të gjitha njësitë kompetente kane dalë në vend të ngjarjes e po ashtu edhe mjeku kujdestar nga QKMF Skenderaj, i cili ka konstatuar vdekjen e viktimës D.H., 36-vjeçar.

Në vendin e ngjarjes ka dalë edhe Trafiku Rajonal, hetimet dhe krim-teknika rajonale si dhe mjekësia ligjore, trupi i pajete është dërguar për obduksion.

Në lidhje me rastin ёshtё njoftuar Prokurori i Shtetit, me urdhrin e tij rasti ёshtё hapur dhe është duke u hetuar si vdekje e dyshimtë.

Më shumë rreth