NXITONI! Zbritje e madhe e çarçafëve njësh dhe dysh në 'Madame Coco' (FOTO)

E Hëne  18 Maj 2020 18:47 |
NXITONI! Zbritje e madhe e çarçafëve njësh dhe dysh në 'Madame Coco' (FOTO)

Vazhdon zbritja e madhe në dyqanin Madame Coco.

Kësaj radhe ‘Madame Coco’, ofron zbritje në shumë sete të çarçafëve të ndryshëm për një dhe dy persona.

Materiali i këtyre çarçafëve është 100% nga pambuku, dhe mund ti gjeni me një super zbritje 50% + 20%+ 20%, transmeton Portali.info.

Përveç materialit shume kualitativ, tek Madame Coco mund të gjeni llojllojshmëri të dizajnëve të këtyre çarçafëve.

Mund ti porositni online dhe ju arrijnë brenda 48 orëve./PORTALI.info

Më shumë rreth