Organizata e Kombeve të Bashkuara dhuron maska dhe dorëza donacion në Suharekë (FOTO)

E Enjte  09 Korrik 2020 15:20 |
Organizata e Kombeve të Bashkuara dhuron maska dhe dorëza donacion në Suharekë (FOTO)

Organizata e Kombeve të Bashkuara ka dhuruar 2000 maska dhe një numër të konsiderushëm të dorezave, donacion në Komunën e Suharekës, shkruan Portali.info.

Kryetari i Komunës, Bali Muharremaj falënderoi Organizatën e Kombeve të Bashkuara për kontributin e dhënë në këtë periudhë të pandemisë.

“Mbi 2000 maska dhe një numër i konsiderushëm i dorezave, janë dhënë donacion nga Organizata e Kombeve të Bashkuara.Ne jemi falenderues për kontributin e dhënë në këtë periudhë të pandemisë” shkroi Muharremaj në postimin e tij në Facebook./PORTALI.info/

Më shumë rreth