Pamje ekskluzive nga protesta e sotme e PSD-së (VIDEO)

E Premte  07 Maj 2021 23:38 |
Pamje ekskluzive nga protesta e sotme e PSD-së (VIDEO)

Partia Socialdemokrate përmes një proteste ka kundërshtuar sot ndarjen e 11 milion eurove për pagesën e rrymës në Mitrovicën e Veriut.

Me moton Gjakderdhje Financiare PSD protestoj, dhe hodhi ngjyrë të kuqe në objektin e qeverisë, ku si pasojë edhe u arrestuar 5 nga aktivistët e tyre.

Portali.info i'u sjellë pamje ekskluzive nga protesta e sotme PSD-së.

Më shumë rreth