Pamje nga rrahja me boksa e shqelma mes grupeve në sheshin e Pejës

E Diel  16 Maj 2021 12:39 |
Pamje nga rrahja me boksa e shqelma mes grupeve në sheshin e Pejës

Gjatë mbrëmjes së djeshme, në sheshin e qytetit të Pejës, disa të rinj janë përleshur mes vete.

Faqja në rrjetin social ‘Facebook’, “Peja Ndryshe” ka publikuar një video, ku shihen disa të rinj që rrihen mes vete me boksa dhe me shqelma.

 

Më shumë rreth