Pandemia dëmton Monumentet me Rëndësi të Veçantë, mbyllet ‘’Shpella e Gadimes’’

E Mërkure  07 Prill 2021 22:18 |
Pandemia dëmton Monumentet me Rëndësi të Veçantë, mbyllet ‘’Shpella e Gadimes’’

Pandemia ka ndikuar edhe në dëmtimin, dhe mbylljen e Monumenteve të rëndësishme kulturore, dhe historike, shkruan Portali.info.

Një njoftim për mbyllje e ka bërë edhe ‘’Shpella e Gadimës’’, ku kanë njoftuar vizitorët se do të jenë të mbyllur nga 7.04.2021. deri më 18.04.2021 aq sa pritet të zgjatë edhe mbyllja totale në Kosovë.

Njoftimi i plotë: