Pas problemeve me energji elektrike, Nitaj viziton KEDS-in

E Hëne  23 Nëntor 2020 18:56 |
Pas problemeve me energji elektrike, Nitaj viziton KEDS-in

Për shkak të prishjeve, shumë vende kanë mbetur pa rrymë.

Zëvendësministri i Ekonomisë dhe Ambientit, Muharrem Nitaj, ka vizituar punëtorët e KEDS-it.

Për shkak të prishjeve, disa familje kanë mbetur pa energji elektrike.

Nitaj ka thënë se ekipet në teren po shpresojnë ta sanojnë prishjen në tre orët e ardhshme.

Postimi i plotë i Nitajt, pa ndërhyrje:

Me menaxhmentin dhe drejtuesit me te larte te KEDS dhe te KOSTT-it dhe me mbi 50 punetore ne perpjekje per te sanuar nje prishje te rende qe ka lene rreth 10 mije familje pa energji elektike.

Ekipet ne terren shpresojne ta sanojne kete prishje brenda tri oreve te ardhshne. Me kolegun Ergyn Bunjakun aty me punetoret i takuam edhe Alper Erbas,Alpin DoganBujar Jupaj, Milazim Avdiu, Fadil Fazliu, Fidan, Dushi, Hajdin Zhdrella, Fatmir Jonuzi,Ali Ibishi, Kjani Guri. Mustafe Hasani… te gjithë drejtues të lartë të KEDS dhe KOSTT! Prishja eshte nder me te rendat dhe krejt ekipet jane te mobilizuara qe ta sanojne ne nje afat sa me te shpejt. Po shoresojme qe drita te kthehet sonte!. 

Më shumë rreth