Përfitoni nga zbritjet në Madame Coco

E Mërkure  23 Dhjetor 2020 23:29 |
Përfitoni nga zbritjet në Madame Coco

Nga data 21-31 dhjetor, qytetarët mund të përfitojnë nga zbritjet deri në 75% në setet e çarçafëve.

Super zbritja do të zgjasë vetëm deri në fund të këtij muaji, andaj koha është e limituar.

Të gjitha zbritjet janë të aplikuara në Madame Coco në Albi Mall dhe në Galeria Prizren nga ora 09:00-20:00. /PORTALI.info


Më shumë rreth